måndag 8 januari 2007

Elaka måndagar

En ny måndag. Nya måsten. Jag vill sova.

Självfallet var jag bara tvungen att sitta uppe till tjugo över tolv igår och titta på "Åter till Cold Mountain". Vilket resulterade i enbart fyra timmars sömn. Jag är helt förstörd nu och fullkomligt hatar att det alltid är skitteve på lördagar och bra filmer på söndagar. Jag menar, söndagar är dagen innan den elaka måndagen, och då måste man ju sova i tid för att orka stå ut och orka upp på morgonen.

I fredags blev det nya Bond, "Casino Royale" på bio. Måste säga att jag inte håller med er, den var inte speciellt bra. En helt ok rulle, men inget jag har lust att betala för. Bond är överskattad.

I lördags däremot blev det musikalen "Skönheten och Odjuret" på Göta Lejon. Helt underbar. Den var verkligen jättebra! Skulle jag gärna se igen, om den inte hade slutat spelas igår.

Och så var det söndagen kvar då. Gårdagen. Det var tvättning och panikstädning som gällde. Tyvärr. Och jag tycker att vi lyckades relativt bra med tanke på den stora oviljan och olusten som faktiskt fanns.

På helgerna hinner man ingenting. Två dagar där man både ska hinna vila upp sig efter den gångna veckan OCH göra allt man inte hann. Det är omöjligt. Man orkar inte mycket efter en arbetsvecka full av pendlande. Rädda mig!

Det var länge sedan vi var på gymmet nu. Vi hinner inte sedan Mårten också började pendla långt. Nu finns ingen tid alls. Det är tråkigt, för jag tycker om att träna.

Man kan inte få allt, och man kan inte ha allt. Yeahyeah.

Inga kommentarer: