måndag 12 mars 2007

Pressbyråns hemsida ljuger

Man är som en blomma som rycks upp med rötterna. Stirrar rakt fram ut i tomma intet, apatisk. Samma sak varje morgon.

Det var en rolig helg. Kul att träffa kusinerna och besöka Uppsala lite grand. Bättre sällskap finns inte att titta på melodifestivalen med.

Igår kom vi på ganska sent att Mårten behövde ett nytt SL-kort till idag (jag går tillbaka till att säga busskort när jag flyttat tillbaka till Roslagen), så vi gick in på nätet och kollade öppettiderna på Pressbyrån.

I Kärrtorp skulle de ha öppet till 21, jättebra tyckte vi och satte på oss skorna och började knata (det är ingen kort promenad). När vi väl kommit fram till Kärrtorp och såg Pressbyrån-skylten slockande glädjen lika fort som den infunnit sig. Internet ljög, klockan var kvart över åtta, och det var stängt.

Efter en stunds övervägande började vi istället traska till Enskededalen, där det finns ytterligare en Pressbyrå som enligt hemsidan ska ha öppet till 21. Det kan tilläggas att det tar en bra stund att gå från Kärrtorp till Enskededalen också. Men väl där, tjugo i nio, var det öppet och mannen som stod därinne var jättetrevlig. Sedan var det bara att ta sig hem igen. Vi var ute och gick i en och en halv timme bara för ett kort, och hann inte riktigt med det vi hade tänkt. Så dumt att de inte har någon Pressbyrå i Skarpnäck och att kiosken som säljer SL-biljetter stänger så tidigt...

Well well, nedräkningen är i full gång. Idag är det två veckor kvar till flytten.

Inga kommentarer: